Logo Actief na Schooltijd
 • Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

De mail om je wachtwoord te
herstellen is verstuurd! Let op: Mail niet ontvangen? Controleer dan je spambox!

Over ons

Actief na Schooltijd

Door je aan te melden op deze site kun je jezelf voor verschillende activiteiten inschrijven. Overleg dit wel even met je ouders, zij moeten instemmen met je aanmelding. Je kunt ook je ouders vragen om zich aan te melden, dan kunnen zij jouw inschrijvingen in de gaten houden. Je kunt zoeken op verschillende soorten activiteiten, maar ook op het dorp waar je woont.

Kindcentrum

Binnen gemeente De Wolden werken de christelijke en openbare basisscholen als (Integraal) Kindcentrum. Een KC is een voorziening voor kinderen waar zij gedurende de dag komen om te leren, te spelen, te ontwikkelen en om anderen te ontmoeten. Het is een samenwerkingsverband van verschillende partijen die als doel hebben de ontwikkelingskansen van kinderen te vergroten. Binnen De Wolden werken onder andere de volgende partijen samen: onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzaal, cultuur, muziekschool, sport, bibliotheek, welzijn en gemeente.


Wij zijn het KC team!

Het KC team bestaat uit de sportfunctionarissen, de cultuurcoaches, schoolmaatschappelijk werkers en de jeugd- en jongerenwerkers. Het team wordt gecoördineerd door Yvonne Hooijer van Welzijn de Wolden.
Je kunt ons tegenkomen bij verschillende activiteiten die wij organiseren bij jou op en rond de school. Op deze website vind je activiteiten die wij en andere aanbieders organiseren.

Veel plezier met rondkijken en zoeken naar leuke activiteiten en wie weet tot ziens!

 • Inge Sterken
  Inge Sterken
 • Anique Hoorn
  Anique Hoorn
 • Jojanne van Elderen
  Jojanne van Elderen
 • Astrid Niezing
  Astrid Niezing

Wij maken gebruik van cookies. Benieuwd hoe we omgaan met jouw privacy?

Bekijk het hier.