Logo Actief na Schooltijd
  • Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

De mail om je wachtwoord te
herstellen is verstuurd! Let op: Mail niet ontvangen? Controleer dan je spambox!

Veelgestelde vragen

Wat is Actief na Schooltijd?

Op Actief na Schooltijd vind je allerlei activiteiten die plaatsvinden in gemeente De Wolden. Hiervoor kun je je eenvoudig opgeven.

Hoe kan ik me opgeven voor een activiteit?

Dat is heel eenvoudig! Als je een activiteit hebt gevonden die jou aanspreekt klik je op aanmelden. Je kan dan kiezen op of je opgeeft mét of zonder account. Je ontvangt altijd een e-mailt met gegevens van de activiteit.

Wat zijn de voordelen van een account?

Als je een account aanmaakt op Actief na schooltijd heb je altijd een overzicht van de activiteiten waarvoor je je hebt opgegeven. Ook kun je je sneller opgeven voor activiteiten en is het mogelijk je eenvoudig af te melden voor activiteiten.

Kan ik ook het account beheren van mijn zoon of dochter?

Ja dat kan! Als je zelf een account aanmaakt kun je vervolgens eenvoudig andere accounts toevoegen aan je eigen account. Zodoende kun je bijvoorbeeld eenvoudig je zoon of dochter toevoegen aan je account. Ook wanneer hij/zij al een bestaande account heeft is dit mogelijk, alleen moet hij/zij dit dan wel bevestigen.

Wanneer het account is gekoppeld kun je in het vervolg per activiteit aangeven welk account je wil opgeven voor de activiteit.

Kan ik ook activiteiten plaatsen op Actief na Schooltijd?

Jazeker! Je kunt je eenvoudig aanmelden als organisatie. Hiervoor zul je zelf al wel een regulier account moeten hebben op de website want het account van de organisatie wordt hieraan gekoppeld. Vervolgens kun je direct beginnen met het maken activiteiten. Let wel: Zolang je organisatie niet de veilige status heeft controleren wij alle activiteiten voor ze op de website worden geplaatst.

Wij maken gebruik van cookies. Benieuwd hoe we omgaan met jouw privacy?

Bekijk het hier.